Цього тижня доволі кумедний випадок трапився в одному з магазинів, який розташований по вул. Товариській Дніпровського району. Зловмисник вирішив пограбувати цей магазин, однак не зміг звідти вийти.

Очевидці помітили, як за вказаною адресою, невідомий намагається виламати двері. Тільки не зовні, а зсередини. Разом із правоохоронцями на місце події прибув власник закладу. Спочатку в приміщенні нікого не знайшли. Тільки побачили розкидані речі та вибиті внутрішні двері до суміжного коридору. Також постраждалий повідомив про зникнення ноутбуку й деяких інструментів, повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Згодом в коридорі знайшли 32-річного громадянина. Він пояснив, що пробрався сюди через інший магазин, а двері суміжного коридору були відкриті. Вийти з награбованим же не вдалось.

Безталанного крадія затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженого службою) КПК України.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років.