Враховуючи здорожчання блакитного палива, для того, щоб «вічний вогонь» горів цілодобово, потрібна 1 тисяча гривень. В Бердянську вирішили зекономити кошти та перенаправити частину цих грошей з міського бюджету на інші потреби.

Про це стало відомо під час проведення «круглого столу» за участю виконавчого комітету, помічника міськголови Олександра Солощенка та громадськості, повідомляється на сайті відомства.

За словами заступника міського голови Василя Федосова, за сьогоднішнім тарифом для забезпечення постійного горіння «вічного вогню» на день з міського бюджету треба виділяти по 1 тисячі гривень. Було вирішено, що краще ці гроші перенаправити на інші потреби – госпітальне відділення для учасників бойових дій, реконструкцію та благоустрій зазначеного меморіального комплексу або на додаткову допомогу учасникам бойових дій у Другій світовій війні.

Відтепер «вічний вогонь» бердянці бачитимуть тричі на рік. Ймовірніше у День памяті та примирення, День перемоги та інші свята пов’язані з висловлення почесті пам’яті загиблим у роки Другої світової війни.

Фото: Google.com