Сьогодні у Запоріжжі відбудеться засідання регіональної комісії ТЕБ та НС. Будуть приймати оперативні рішення з приводу епідемічної ситуації в місті. Це пов’язано із критичною епідемічною ситуацією. Кількість хворих та померлих від СOVID-19 невпинно зростає.

Про це повідомив в.о. міського голова Запоріжжя Анатолій Куртєв у своєту телеграм каналі.

За словами Куртєва, містяни продовжують нехтувати вакцинацією та дотриманням карантинних норм. А тому є необхідність застосувати у Запоріжжі жорсткі карантинні обмеження.

Люди продовжують порушувати карантин на кожному кроці. Коли цього тижня представники поліції приїхали до відомого запорізького нічного ресторану, де було вбито людину, то виявили, що усі відвідувачі закладу не мають сертифікатів про вакцинацію. Це жахливий, але дуже яскравий приклад того, що у той час, як ми активно боремося з коронавірусом, жителі міста відкрито нехтують усіма встановленими правилами.

Ситуація в Запоріжжі вже стала критичною, тому ми просто вимушені йти на рішучі кроки, – додав Анатолій Куртєв.

Під час засідання комісії ТЕБ та НС  будуть вирішувати питання щодо можливості проїзду осіб старше 18 років у громадському транспорті Запоріжжя лише з негативним ПЛР-тестом чи з експрес-тестом на антиген або з сертифікатами про щеплення однією або двома дозами вакцини або з довідкою про одужання!

Читайте також: Помер відомий у Запоріжжі ветеран – Іван Залужний