Колишній спікер парламенту Дмитро Разумков публічно заявив про створення нового міжфракційного об’єднання «Розумна політика». Говорить, що до нього готові долучитись 25 депутатів.

Цікаво, що серед ймовірних кандидатів нового міжфракційного об’єднання пролунали прізвища запорізьких нардепів – член депутатської фракції Політичної партії «Слуга народу» Роман Соха (округ №75) та Михайло Крячко, який також з «СН». Про це Дмитро Разумков заявив журналістам в етері телеканалу «Наш».

Що відомо про ймовірних «поплічників» Разумкова?

Михайло Крячко був обраний народним депутатом 9 скликання від партії «Слуги народу». Голова комітету з питань цифрової трансформації. У 2019 році став співавтором найбільшої кількості законопроєктів серед запорізьких обранців. «Приклався» до перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах, адже в компанії SMMStudio працював над популяризацією у соцмережах Зеленського.

Роман Соха працював директором регіонального роздрібного центру ПАТ «Сведбанк», був директором Запорізької філії ПАТ «Украінбанк». Потім почав працювати в рекламній агенції «Еверест». Керівник «Зе!офісу» в місті Запоріжжі. 2019 року його обрали депутатом Верховної Ради 9 скликання від «СН». Член Комітету з питань цифрової трансформації. 2020 не підтримував створення консультативної ради в Тристоронній контактній групі за участі представників ОРДЛО, попри позицію партії.

Оновлення 8 листопада: Інформація підтвердилась.

Фото: Google.com