Депутат від «Партії Володимира Буряка «Єднання» став позаштатним радником міського голови Запоріжжя Анатолія Куртєва. За словами посадовця, ініціатива новопризначення виходила від Михайла Прасола.

На своєму Телеграм-каналі Анатолій Куртєв повідомив, що днями Михайло Прасол презентував проєкти щодо благоустрою міста Запоріжжя. Між ними виникла дискусія, в ході якої депутат запропонував активно співпрацювати:

Під час спілкування я дійшов висновку, що Михайло планує рухатися у тому ж напрямку, що й наша команда. Ми маємо спільне бачення того, як зробити Запоріжжя кращим. Враховуючи це, а також депутатський досвід Михайла, я прийняв рішення згуртувати наші сили і прагнення та погодитися на його пропозицію щодо співпраці. Наразі Михайла Прасола призначено позаштатним радником міського голови.

Я готовий консолідуватися з представниками усіх політичних сил міста, якщо вони, у свою чергу, готові направляти свою працьовитість, енергію та креатив на благо жителів Запоріжжя.

Михайло Прасол 2015 року був обраний депутатом Запорізької міськради від політичної партії «Укроп». Вже у 2019 році балотувався до Верховної ради по 76 окрузі як самовисуванець, але його не обрали. Минулого року обраний на місцевих виборах депутатом Запорізької міської ради по округу №6 від «Партії Володимира Буряка «єднання».

Працює заступником директора юрфірми «Ярослав Гришин та партнери».

Нагадаємо, 29 вересня, наприкінці восьмої сесії міськради Буряк оголосив, що написав заяву про звільнення. Відбулось таємне голосування щодо дострокового припинення повноважень міського голови Володимира Буряка згідно із його заявою від 29.09.2021 року. 45 депутатів проголосували “за” відставку.

Фото з Телеграм-каналу