Мешканці будинку, який розташований на проспекті Соборному, 178, б’ють на сполох. На фасаді будівлі почали з’являтись великі тріщини. Якщо проблема не вирішуватиметься й надалі – може повторитися ситуація, яка трапилася в будинку розташованому на проспекті Соборному, 234, минулого року .

Будинок почав потрохи розвалюватись. Спочатку жителі будинку номер 178 почали помічати невеличкі тріщини у себе у квартирах та на фасаді будинку. З кожним днем тріщини збільшувалися. Поки одного разу на сходовій клітині жінці на голову ледь не впав шмат зі стелі. А от місцевому мешканцю Ігорю Лукашенку пощастило менше. Йому на голову впав тиньк. Добре, що невеликий шматочок. Про проблему знають в комунальних службах, але поки особливо нічого не роблять. Тож чоловік звернувся до представників ЗМІ, перш за все журналістів “Суспільного”, які відзняли сюжет.

Причини руйнації будинку невідомі. Можливо десь протікають труби, однак без працівників  “Водоканалу” і “МТМ” тут не розібратися. За словами Лукашенко, проблемою не надто перейнялися співробітники цих служб, точніше зовсім не перейнялися.

Зауважимо, це не поодинокий випадок. Мешканці центрального проспекту часто повідомляють про аварійність власних будинків. Найгучніший випадок – вище згаданий в будинку 234. Тоді через порив труби будинок почав руйнуватися, в деяких квартирах ширина тріщини досягала понад десять сантиметрів. Люди тимчасово покидали власні квартири, адже жити тут було дуже небезпечно.

Фото зі сторінки у Фейсбук