На сайті міськради з’явився проєкт рішення про видалення зелених насаджень на вул. Волгоградській, яка знаходиться у Вознесенівському районі міста.

Релігійна організація «Мусульманська релігійна громада у м. Запоріжжі» підготувала заяву про видалення зелених насаджень у зв’язку з будівництвом соборної мечеті з господарськими будівлями.

Проєктом будівництва, зокрема, передбачено видалення зелених насаджень, а саме – 44 (сорока чотирьох) дерев, з подальшою висадкою декоративних дерев та кущів, влаштуванням газонів.

Нагадаємо, минулого року у Запоріжжі відкрилася перша Соборна мечеть. В урочистій церемонії взяли участь представники релігійних конфесій та делегації з Мелітополя, Дніпра та Сєвєродонецька. Імам соборної мечеті, керівник релігійної громади мусульман області Мухаммад Мамутов зазначав, що відкриття Соборної мечеті є історичною та дуже важливою для мусульман подією, пише iqna.ir

Також, ТОВ «Парковий 2019» планує будівництво багатоквартирного житлового будинку у Дніпровському районі міста. У зв’язку з цим, можуть видалити зелені насадження.