Будівництво мосту через Дніпро в місті Запоріжжі планують завершити у серпні цього року. Про це стало відомо сьогодні, 11 лютого, під час засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад.

За словами міністра інфраструктури Олександра Кубракова, будівництво мосту через річку Дніпро має завершитись в серпні 2022 року.

Нагадаємо, 22 січня президент Володимир Зеленський відкрив першу частину найбільшого вантового мосту в Україні.  Усього за декілька років, було відкрито першу частину балкового мосту через р. Старий Дніпро та частково вантовий міст. Наразі містобудівельний будують низову частину мосту.

Також, голова Запорізької обласної державної адміністрації Олександр Старух перевірив скільки часу займає поїздка у мешканців міста новим мостом – вантовим.

Для довідки: Запорізький міст — це магістраль безперервного руху довжиною понад 9 км, яка складається з 6 транспортних розв’язок, у складі яких 26 штучних споруд, в тому числі два 2 позакласні мости з окремими спорудами під кожний напрямок руху.