Патрульним чоловік зізнався, що перебував в алкогольному сп’янінні, однак від проходження медогляду відмовився. Це його не вберегло від протоколів.

Вчора, 21 лютого, у Хортицькому районі до патрульних підійшов громадянин і розповів, що водій авто Renault Megane, який тривалий час не може рушити, перебуває в стані сп’яніння. Якраз в цей час, машину таки вдалося завести і чоловік поїхав у бік бульвару Будівельників, повідомляє пресслужба відомства.

За ним виїхали поліцейські, щоб перевірити стан водія, подавали сигнали зупинитися. Його зупинило ДТП. Не вибравши безпечної швидкості руху й не впоравшись з кермуванням, порушник врізався у дерево. Навіть після цього чоловік намагався втекти, тільки вже пішки.

Інспектори наздогнали 49-річного громадянина. Під час бесіди він зізнався, що був п’яним, намагався потрапити додому. Пройти огляд відмовився.

На керманича інспектори склали протоколи за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування автівкою без відповідних документів) КУпАП.