3 жовтня в прес-центрі ЗОДА пройшов брифінг на тему підготовки II міжнародного форуму InCo Forum-2017.

InCo Forum-2017 – це захід, який присвячено вирішенню актуальних питань кооперації об’єднаних територіальних громад. Він був ініційований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Запорізької обладміністрацією, Запорізькою облрадою, Агентством регіональних ініціатив в Запорізькій області, Запорізькою торгово-промисловою палатою.

На брифінгу були присутні начальник управління зовнішніх відносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації Артур Бойко і віце-президент Запорізької торгово-промислової палати Дмитро Антонюк. Вони розповіли, що на форумі візьмуть участь представники близько 50 країн світу.

Цей захід є продовження минулорічного форуму, який також відбувся в Запоріжжі.

Артур Бойко зазначив, що Запорізький край має потужний потенціал для розвитку. Головна мета форуму – це показати іноземним інвесторам цей потенціал.

Цікаво, що на форумі будуть проводитися панельні дискусії, на яких виступлять представники дипломатичних місій та бізнес-асоціацій Австрії, ОАЕ, В’єтнаму, Канади, Німеччини, експерти донорських організацій ПРООН, ПРОМИС, Фонд «Відродження» та інші.

Крім дискусій у виставковому центрі «Козак-Палац» пройдуть виставки та тематичні експозиції. Гості зможуть побачити експозиції об’єднаних територіальних громад, виставки «Енергозбереження та будівництво», «Малий і середній бізнес», «ТЕРМОТЕХНОЛОГІЯ», «Теплостар» та інші.