Не зважаючи на повідомлення мера про тимчасово відкладене питання здорожчання цін на квитки у маршрутному таксі, деякі перевізники все ж взяли на себе сміливість й попередили пасажирів, що від 1 листопада проїзд коштуватиме 5 грн.

У оголошені одного з маршруту вказано, що з завтрашнього дня у маршрутках №7, 22, 60, 64 й 69(перевізник ФОП Микитенко) збільшиться тариф на одну гривню.

Журналісти сайту «Inform.zp.ua» зв’язалися з вище згаданою компанією, де їм підтвердили інформацію.

«Мер не скасував підвищення тарифів на зовсім. Питання перенесли, у зв’язку з тим, що перевізники не виконують всі вимоги. Наприклад, проблема квитків у маршрутках вирішується зараз», – коментар наведений досліно.

Прес-служба мерії ж повідомлює, Володимир Буряк цілком ясно дав зрозуміти «підвищення відкладається до тих пір, поки перевізники не виконають свою частину «договору».

Нагадаємо, 20 жовтня, голова міста зібрав перевізників у малій залі міської ради. На порядок денний поставили питання про постійні черги на зупинках у час пік, безпеку пасажирів під час перевезення, гідні умови для водіїв, закупівлі транспорту й т. і.