Слідство вказує на те, що вбитий Едуард Аксельрод був зв’язковим між організаторами вбивства Вороненкова Тюріним та Василенком

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав Ігор Мосійчук, з посиланням на Генерального прокурора Юрія Луценка.

Зокрема він посилається на коментар Юрія Луценка під своїм постом, який пише, що вбитий чоловік з прізвищем Аксельрод – зв’язок Тюріна і Василенко по організації вбивства Вороненкова. Слідство ГПУ вірно визначило Тюріна як замовника. Тож є чіткі підстави вважати, що стрілянина у центрі Харкова це замітання слідів убивства екс-депутата Госдуми Дениса Вороненкова.

Аксельрод, Едуард Аксельрод, вбивство у Харкові, розстріл у Харкові, Вороненков, вбивство Вороненкова

“Виявляється саме через Аксельрода, більше відомого, як “Едік Льопа”, відбувався зв’язок замовника вбивства Вороненкова – російського кримінального авторитета Володимира Тюріна з організатором, керівником злочинної групи виконавців – Юрієм Василенком” – вказано у пості Ігоря Мосійчука.

Раніше він повідомив, що почерк вбивства дуже схожий на роботу кіллера, який вбив Аміну Окуєву.

Нагадаємо,  вчора у центрі Харкова сталася стрілянина, в наслідом обстрілу автомобіяля, 45-річний бізнесмен Аксельрод Едуард Леонідович, який був за кермом, загинув.