День починається з приголомшливої новини: UPark Festival 2018 оголошує ще один день і ще одного хедлайнера! 26 липня фестиваль сколихнуть Massive Attack 3D і Daddy G! Культові британці привезуть до Києва своє знамените шоу.

Massive Attack – з тих музикантів, яким давно не потрібно нікому нічого доводити. Їх музика – унікальна суміш джазу, хіп-хопу, року, реггі та соулу. Завдяки своїй творчості вони завоювали серця мільйонів і дали життя десяткам послідовників.

У дискографії Massive Attack п’ять студійних альбомів, декілька ЕР, альбом реміксів і добірка хітів. Учасники гурту часто співпрацюють з іншими популярними музикантами як співавтори, продюсери і автори реміксів окремих композицій. За спинами Massive Attack спільні треки з Tricky (Blue Lines), Мадонною (I Want You), Девідом Боуї (Natureboy), Шинейд О’Коннор (100th Window), Björk (New World), Young Fathers (Take It There) і багатьма іншими знаковими артистами. Є серед спільних музичних робіт Massive Attack і треки 100th Window та Heligoland з Деймоном Албраном, ще одним учасником UPark Festival, фронтменом гурту Gorillaz.

Відігравши тисячі лайвів та підкоривши сотні сцен, на своїх концертах культові брістольці щоразу досягають абсолютної досконалості, поєднуючи музику з неймовірним світловим шоу. Тепер вперше наживо Massive Attack підкорять й українську публіку.

Старт продажу квитків на другий день фестивалю UPark 2018, а також абонементів – з 26 січня.