Про це під час брифінгу сказав міський голова Києва Віталій Кличко.

Під час брифінгу присвяченому ситуації з поширенням коронавірусної хвороби у столиці міський голова анонсував – старші класи київських шкіл, після закінчення канікул перейдуть на дистанційне навчання. Це стосується 5-11 класів. Попередньо воно триватиме до 9 квітня. Початкова школа та дитячі садки працюватимуть у звичному режимі.

Департамент освіти та науки КМД, за ловами Кличка, підготував усе необхідне, щоб це реалізувати. Трансляцію відеоуроків будуть здійснювати на телеканалі “Київ”.

Нагадаємо, за минулу добу в столиці виявили 1210 хворих на коронавірус. Померли 24 людини.

Серед тих, хто захворіли: 691 жінка віком від 18 до 93 років і 28 дівчаток від одного до 17 років. А також 462 чоловіки віком від 18 до 93 років і 29 хлопчиків від одного до 17 років. Захворіли, зокрема, 28 медиків. Померли 24 людини

До лікарень столиці минулої доби госпіталізували 129 пацієнтів. А також — 424 хворих з підозрою на коронавірус. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів.

Під час брифінгу міський голова Києва відверто зізнався – такої складної ситуації у тому числі в лікарнях столиці ще не було.