3 червня на території історико-культурного комплексу “Запорізька Січ” відбувся благодійний культурно-патріотичний захід “Ми – діти твої, Україно!”. Маленькі запоріжці показали свої таланти та любов до рідного краю. Зібрані з концерту кошти підуть на потреби 55-ї окремої артилерійської бригади.

Музичні номери складалися з української народної та класичної музики. Перед початком концерту організатор та ведуча заходу Вікторія Артюшенко сказала невелику промову:

-Все, що зараз робиться – це маленька часточка спроби кожного на нашу спільну перемогу, на мирне небо над нами. Адже ми знаємо, що війна триває і, поки вона триває, кожен із нас робить все аби її зупинити. 

Концерт розпочався з козацького гімну.

У рамках заходу також проходив Волонтерський ярмарок. Кожен мав змогу долучитися до плетіння маскувальної сітки для бійців разом з “Космо-леді” та придбати смачні пиріжки.

Тим часом маленькі запоріжці продовжували дивувати своїми музичними номерами.

У кінці благодійного заходу виступили вихованці дитячо-юнацької спортивної школи “СПАС” осередку “СПАС-СИЛА”, а організатор заходу заспівала пісню про Україну. Фіналом заходу були синьо-жовті кульки, які діти випустили у повітря.