2 червня в Запоріжжі відбулося свято «Фестиваль сім’ї».  «Щаслива родина – міцна країна» – саме під таким гаслом захід пройшов цього року. Метою проведення фестивалю є ствердження сімейних цінностей, їх укріплення і підтримка з боку держави. 

О десятій годині учасники та гості фестивалю почали збиратися на площі Свободи. Під час збору, людей розважав оркестр, артисти-ходулісти та парад наречених на шикарному білому лімузині.



Об 11.30 відбулося урочисте відкриття фестивалю на головній сцені парку “Дубовий Гай”. Гостей свята чекали безкоштовні розважальні зони для дітей, а саме аквагрим, аніматори та різноманітні майстер-класи. 


Також для всіх охочих були відкриті фотозони та фудкорти. Особливою популярністю у наймолодших гостей користувалося, звичайно ж, містечко морозива.

Для того щоб допомогти дітям та їх батькам зорієнтуватися в нескінченному просторі перспектив, організатори розробили програму “Ярмарок професій”. Всі охочі могли ознайомитися з роботою, наприклад, пожежника або поліціанта.

На святі були не лише розважальні заходи, а й пізнавальні: наприклад, майстер-класи з надання першої медичної допомоги.

Фестиваль сім`ї має не лише цікаві заходи, а й чудових учасників. Більше фото запоріжців, що вирішили долучитися до святкування:

На думку організаторів фестивалю, сильна країна починається саме з дружньої сім`ї. Святкуймо разом!

Маргарита Безбородова
Каріне Арутюнян