“Світ зійшов з розуму” – так може сказати кожна адекватна людина, яка дізнала про трагічний випадок, що трапився напередодні у Києві. У Дарницькому районі, на озері “Срібний кіл” мати втопила власних дітей: дівчинку 6 років та хлопчика на рік молодшого. Перед цим зателефонувала до гуртка, де діти займалися фігурним катанням та відпросила їх з уроку, пославшись та погане самопочуття, – повідомляє поліція Києва.

Горе-мати працювала у дитячому садку Києва, того дня на роботу вона не виходила.  П’яною чи неадекватною її не бачили жодного разу. Що найшло на жінку, та чому вдалася до настільки жорстокого вчинку не знає ніхто, та й сама вона після затримання губилася у свідченнях. Підозрювана повідомила, що власноруч втопила власних дітей, хотіла також покінчити з власним життям, та не змогла.  Затримали 36-річну громадянку неподалік Чернігова уже наступного дня після трагедії.

“Всё началось с того, что отцу позвонил неизвестный и сообщил, что нашёл телефон его ребёнка… … Он поехал на встречу, забрал телефон и поехал по месту жительства детей и их матери. Дверь в квартиру оказалась открытой, а дома никого не обнаружилось. Мать (Екатерина Владимировна, 1982 года рождения), которая работает в детском садике, на работу не появилась. Детей в садик тоже не привела. Из последнего, известно было лишь то, что мама отпросила детей с кружка фигурного катания, якобы из-за болезни детей. Родители матери проживают в Крыму, а сама Екатерина никогда не была замечена за употреблением алкоголя. На уши был поставлен весь личный состав полиции и области. Через несколько часов Екатерину Владимировну задержали правоохранители Чернигова. Уже в Киеве она призналась, что утопила детей в озере Дарницкого района. Сама тоже хотела утопиться, но не смогла. Екатерина сейчас проходит обследования в больнице на Кирилловской” – розповідають патрульні, які прибули на виклик.

Поліція знайшла в озері тіла утоплених  дітей за три метри від берега на глибині 1 метра. Деякі користувачі соцмереж, які знали сім’ю пишуть, що ймовірною причиною вчинку жінки стала зрада її чоловіка, який влітку одружився з іншою. Втім, подібні випадки навряд можна пояснити чимось, окрім психічної хвороби.