Як у американських фільмах – з мигалками та на повній швидкості поліція вимушена була наздоганяти чоловіка, який мчався по зустрічрній смузі та ледь не позносив усе на своєму шляху.

Висока швидкість по зустрічній смузі привернула увагу патрульних на одній із одеських доріг. На вимогу зупинити транспортний засіб чоловік не відреагував, тож патрульним довелося наздоганяти “лихача”, а далі застосовувати зброю. Чоловік все ж зупинив свій Nissan, але вимушено, коли машина врізалася в металеву огорожу, – повідомляє поліція Одеси.

Патрульним поліцейським Одеси довелося застосувати вогнепальну зброю, щоб зупинити водія, який порушив правила дорожнього руху і ледь не збив пішоходів.

Інцидент стався вчора ввечері, 28 жовтня. Навулиці Водопровідна правоохоронці помітили автомобіль «Ніссан», який їхав з вимкненими фарами по зустрічній смузі. Його водій проігнорував вимогу зупинитися і додав швидкості. Поліцейські почали переслідування. На вулиці Краснова, водій «Ніссана» ледь не збив людей, які переходили дорогу по пішохідному переходу, після чого ще прискорився і продовжив рух по провулках в сторону Фонтанської дороги. Поліцейські були змушені використовувати зброю і зробили чотири постріли по колесах. Після цього порушник врізався в паркан. З тілесними ушкодженнями його доставили в лікарню.

На 29-річного водія склали адміністративні протоколи за статтями 122-2, 122-4, 122 КУпАП