Ці світлини зроблені у міському пологовому будинку №3, запевняє авторка допису Юлія Короткова, яка оприлюднила їх, щоб звернути увагу міської влади, а також мешканців міста та ганебних стан палат.

В таких умовах, не те, що вагітній жінці, а й абсолютно здоровій людині знаходитися не можна. Стіни з тріщинами, меблі, що розвалюються, підгорілі розетки та матраци, від вигляду яких у кого завгодно почнеться нудота.

У групі Новостное Запорожье жінка пише:

Угадайте где это???? Конечно,это то самое место где совершается главное чудо, рождение новой жизни. Место,где будущие мамочки, находится на сохранении беременности. Роддом номер 3. Скидываю фото для того, чтобы все понимали куда отправляют своих любимых женщин на лечение или роды. Просто по моему как говорится в поле….не самый плохой вариант если сравнивать…

Міський пологовий будинок №3 знаходиться на вулиці Бочарова, 11, що у  Шевченківському районі міста. ДО нього, згідно з адміністративним поділом повинні звертатися жінки з Комунарського, Шевченківського та Олександрівського районів. Зовсім нещодавно до третього пологового приєднали перший, що розташований в районі Анголенка.