На 52 році життя, у клініці, після важкого інсульту помер зірка серіалу “Беверлі-Гіллз” Люк Перрі.  Після раптової хвороби актор кілька днів пробув у комі.

Зірку серіалу “Беверлі-Хіллз 90210” доставили до каліфорнійської лікарні в середу вранці. Швидка забрала актора до лікарні зі свого будинку в Шерман-Оукс,там він залишався до самої смерті.

У актора залишився 21-річний син Джек та 18-річна дочка Софі від шлюбу з колишньою дружиною Рейчел Шарп.

В той день, коли Люка Перрі госпіталізували, було оголошено, що “Фокс” відродить серіал “Беверлі-Хіллз 90210” з більшою частиною оригінального складу.

Перрі почав свою роботу з 10 епізоду в популярному серіалі “Another World”, але домігся популярності на початку 1990-х завдяки своїй ролі в “90210”.

Це шоу тривало 10 сезонів, починаючи з 1990 року, і досі живе у повторах, з Перрі зняли 199 епізодів.

Він зіграв Ділана Маккея разом з колегами по фільму Дженні Гарт, Джейсоном Прістлі і Торі Спеллінг.

Водночас він також знявся у низці фільмів, у тому числі в “Баффі: винищувачка вампірів”, “П’ятий елемент” і “Scorchers”.

Він також був досвідченим вокалістом, знімав епізоди для мультсеріалів, в тому числі “Смертельна битва”, “Сімпсони”, “Джонні Браво”, “Неймовірний Халк” і багатьох інших.

На додаток до своєї акторської кар’єри Перрі був прихильником тестування на рак товстої кишки після виявлення у нього передракових новоутворень під час колоноскопії в 2015 році.

Джерело – Українські новини