На сайті Бердянської міськради з’явилось опитування щодо рівня задоволеності відпочинку у місті. Усіх відвідувачів курорту просять проголосувати.

Місцева влада намагається зрозуміти, чому усе частіше останнім часом українці надають перевагу закордонному відпочинку. 2021 рік вже офіційно можна вважати невдалим. Щоб не допустити подібного у 2022 році й створено подібне опитування. Усього близько 15 питань. Серед яких: співвідношення ціни та якості у готелях і закладах харчування, найкраще враження від Бердянська тощо.

Поки люди голосують, міський голова Валерій Баранов вже анонсував масштабні зміни у житті курортного міста на своїй сторінці у Фейсбук. За його словами, він презентував проєкт в Офісі президента, який приведе величезні інвестиції. На території в 100 га побудують спорткомплекси, медичні центри, п’ятизіркові готелі, танцювальні майданчики тощо.

Нагадаємо, цього року курортники скаржились на нашестя медуз в Азовському морі та комірів. Також є ті, кого не влаштовує місцевий сервіс й інфраструктура.

Фото: Google.com