Український продюсер Ігор Кондратюк відреагував на анонс Валерія Меладзе стосовно проведення концерту в Україні 10 листопада цього року.

Відомий українець абсолютно не згоден з тим, щоб російська зірка, що протягом 5 років розважала тих, хто віддавав накази знищувати українців, виступила перед жертвами своїх постійних клієнтів. Кондратюк висловив припущення, що у Валерія Меладзе немає мізків, а можливо ніколи й не було. Також назвав потворами тих, хто організовує концерт, а також тих,  хто дозволив перетинати український кордон російським зірками, що розважають українських ворогів.

Валєра Меладзе – найсміливіший грузин в світі! Він 5 років агресії Росії проти України регулярно виступає перед агресорами, їхніми дружинами, братанами-вбивцями українців, подєльниками Х@йла, їхніми сім’ями, коханками, слугами і кріпаками. І тут – бац! – Валєру понесло: а може дати концерт і жертвам агресії? Може – вони все забули, може скучили за орфеями рашистів? Валєра, у тебе є діти, дружина, пісні, але зникли честь, совість і мізки…. (мо їх й не було – не знаю) P.S. І яка потвора організовує цю “гастроль”??? І яка антиукраїнська потвора дозволила чоловікам з РФ знову приїжджати в Україну до повернення Криму і видворення рашистів з Донбасу??? P.P.S. Валерій Меладзе? Свободний! Прольот!