Президентські вибори в Україні довели – тренд нових обличь в політиці сьогодні є визначальним. Суспільство втомилося від людей, що за багато років не зуміли довести своєї ефективності. Від сезону до сезону вони займаються своїми справами, а «спускаються» до людей лише за кілька тижнів до виборів. Власне, саме це ми зараз і спостерігаємо. Знову звучать ті ж самі обіцянки, але дещо по-іншому. Тож бажання українців оновити владу,  наситити парламент людьми зі свіжими думками та поглядами є абсолютно виправданим.

Втім, повне оновлення влади не може забезпечити якісного підбору професійних кадрів, що стануть народними депутатами та у найближчі 5 років будуть займатися законотворенням.. Кількість кандидатів у виборчому бюлетені доведе – вибрати нових буде з кого. Найважливішим завдання 21 липня буде не просто проголосувати за нового і візуально привабливого, а обрати людину освічену, що має практичний досвід роботи в будь-якій з важливих для суспільства сфер.

Одним  з борців за право представляти інтереси людей, що проживають в населених пунктах 82 виборчого округу є Андрій Чечель. Він – представник нової української еліти, яка раніше не мала жодного стосунку до політики.

Сьогодні він проживає в Запоріжжі, та більшість часу проводить у столиці, лобіюючи інтереси окремих сфер життя запоріжців. У 82 окрузі буває часто гостюючи у своїх батьків, тож про проблеми знає не з розповідей. Найбільш глобальні з них відчув на собі – жахливі дороги, які не лагодять в окрузі з часів незалежності країни та транспортна розв’язка, що є далекою від логіки.  Йому добре знайомі відчуття, коли вже по обіді не можливо дістатися до окремих сіл і доводиться йти до населеного пункту пішки, втрачаючи час, яким можна було б використати на більш корисні справи.

Андрій Вячеславович отримав дві вищі освіти – магістр з електротехніки за спеціальністю – енергосистеми та електропостачання.  Свого часу здобув статус експерта в енергетичній галузі. Другу спеціальність здобував за фахом правознавство, отримавши диплом магістра і сьогодні працює над здобуттям наукового ступеня з фінансового права. Протягом останніх років більше часу проводить у Києві,  займається відродженням обороноздатності України, у тому числі окремих напрямків у Запорізькій області.

У своєму зверненні до земляків Андрій Вячеславович ділиться планами на майбутнє та повідомляє виборців чим планує займатися у Верховній Раді:

Україна зараз переживає найважчі часи: «ситуація в суспільстві доволі напружена, засилля корупції, війна, окуповані території, низький рівень заробітних плат та пенсій, високі тарифи, нехтування нормами права» – одним словом події в країні розвиваються в неправильному напрямку. В очікуванні змін більшість людей на президентських виборах обрала зміни.

Рівень довіри до влади вкрай низький і тому потрібна повна заміна владних еліт. Потрібні нові обличчя у владі, які повинні створити нову історію нашої країни та побудувати – Самодостатню Демократичну Україну!

Моє завдання в парламенті –
подолання проблем, які хвилюють кожного мешканця мого округу. .

Необґрунтовано високі тарифи на комунальні послуги.
Є ряд дієвих програм з приводу децентралізації систем опалення для малих та середніх міст країни, котрі зменшують витрати для населення на опалення у рази та роблять прозорою систему тарифоутворення комунальних послуг.

Високі ціни на продукти харчування та на медикаменти.
Україна – має великий аграрний та фармацевтичний потенціал, а люди змушені купувати продукти харчування та ліки по завищеним цінам.
Майже знищена медична система в країні в цілому. Відсутність аптек та нормальної медичної допомоги у наших селах.

Низькі зарплати та пенсії.
Владе бреше, що неможливо підвисити матеріальне забезпечення людей. Гроші на підвищення пенсій та заробітних плат є, але олігархи та корупціонери просто крадуть ці кошти у народу.

Недоступність якісного медичного обслуговування.
Корупціонерам вистачає грошей на приватні літаки, але їх “немає”, коли мова йде про здоров’я людини.

Відсутність надії у людей на мир та спокій в країні.
Складається таке враження, що війна комусь вигідна, бо окремі олігархічні групи збагачуються на війні.

Відсутність дієвої державної програми з приводу розвитку аграрного сектору та відродженню українського села. Село кормить Україну але влада належним чином і досі не підтримує село.

У Верховній Раді першочерговими завданнями перед собою ставлю:
– скасувати недоторканність для народних депутатів, суддів та президента;
припинення війни та встановлення Миру в Україні! Повернення українських полонених та окупованих земель;
– подолання корупції та притягнення корупціонерів до відповідальності;
– сприятиму зниженню необґрунтовано високих тарифів на комунальні послуги та впровадження децентралізації в системах опалення;
– зниження високих цін на медикаменти та продукти харчування;
– сприятиму збільшенню пенсійного забезпечення пенсіонерам, які сьогодні змушені виживати;
– відновлення медицини та побудова нової фармацевтичної політики в країні, у тому числі відродження сільської медицини та відкриття аптек у селах;
– сприятиму розробці нової державної політики у аграрному секторі та відродженню українського села.

Друзі долучайтеся до змін, лише разом ми здолаємо корупцію в країні та зробимо гідний рівень життя для наших людей!
З повагою, Чечель Андрій Вячеславович!