Зараз, на головній площі в Бердянську проходить кілька тисячний мітинг, люди вийшли з плакатами до стін виконкому.

Основна ідея заходу – засвідчити, що вибір зроблений, представника до парламенту від округу обрали, голоси підрахували, а протоколи з  мокрими печатками до ЦВК направили – повідомляють мітингувальники.

“Все зробили в рамках закону, влаштовує окремих осіб така ситуація, чи ні, –  більшість бердянців хочуть бачити народним депутатом Олександра Пономарьова і зараз ми прийшли висловити йому підтримку” – каже учасниця мітингу пані Олександра.

Тим часом, у штабі партії “Слуга народу” з вибором бердянців не згодні, тож заявляють, що будуть оскаржувати результати підрахунку голосів, там заявляють, що були порушення. На це люди відповідають – закон один на всіх і рекомендують змиритися з результатом. Також запевняють, що готові відстоювати свій вибір, якщо буде потрібно.

Візуально, на площі декілька тисяч осіб, люди тримають в руках плакати.

Нагадаємо, з 9 запорізьких округів, лише 78 та 80 зміг протистояти бренду “Слуга народу”. У бердянському переміг Олександр Пономарьов, що обійшов “слугу” Віталія Боговіна, в мелітопольському – чинний мер міста Сергій Мінько, основним суперником якого став відомий українофоб Євген Балицький.

 

До людей вийшов Олександр Пономарьов.

фото, відео – Регіонньюз