У мережі Фейсбук з’явився допис мешканки Запоріжжя, дочка якої сильно травмувала ногу через халатність місцевої влади.  Дівчина перечепилася через дріт, що стирчав з землі крізь розбиту стару плиту.

Випадок можливо не перший в Запоріжжі, бо ж розбиті дороги, тротуари та площі для міста не є чимось дивним. Найгіршим є те, що більшість запоріжців сприймає такий стан речей як норму.

Цього разу наслідки дуже серйозні. По-перше, жінка повідомляє, що нога, яку пошкодила її донька і до цього була травмованою, тож лікування буде тривалим і вартісним. По-друге, дівчина, через травму не змогла вилетіти до Великобританії та втратила недешевий квиток на літак, компенсувати його вартість нікому. По-третє, травмована запоріжанка не вийшла на роботу і це їй може дорого коштувати, можливо навіть втратою роботи.

Про суть проблеми пані Валерія детально розписує у своєму дописі.

Жінка стверджує, що опублікувала допис на офіційній сторінці мера Володимира Буряка, але відповідальні за неї швидко підметушилися і видалили інформацію наче нічого не трапилося.

Все через халатність відповідальних за порядок у місті! Хто у такій ситуації має компенсувати людям здоров’я, витрати і час? Питання риторичне!