Поки в суспільстві триває обурення та гнів з приводу трагедії, що трапилася в наслідок бездіяльності місцевої влади в центральному парку міста, правоохоронці повідомляють про вручення підозри.

Як і слід було очікувати, винним у смерті дівчинки підозрюють не самого керівника, а  заступника КП “Центральний парк культури та відпочинку “Дубовий Гай”. Запоріжці ж “билися об заклад”, що винним буде якийсь технік, але ні – заступник і ніяк не сам керівник Комаренко, якого містяни піймали на брехні декілька разів

Про вручення підозри повідомили в прокуратурі області.

Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, передбаченому ч.2 ст.275 КК України (Порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд)

Так, 8 березня у парку «Дубовий гай» на восьмирічну дівчинку впала дерев’яна скульптура вагою 200кг. Дитину у непритомному стані доправили у лікарню, але врятувати її не вдалось.

Сьогодні, 11 березня повідомлено про підозру заступнику директора з технічних питань Центрального парку культури і відпочинку «Дубовий гай». Найближчим часом до суду буде  направлене клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та вирішене питання щодо відсторонення фігуранта провадження  від займаної посади.