Роботу київського метрополітену планують відновити, при цього мають діяти певні обмеження.

Метрополітен повинен обслуговувати людей, що працюють на стратегічних підприємствах, які забезпечують життєдіяльність міста.
Міська влада Києва розробляє план спецзаходів, щоб столичний метрополітен відновив свою роботу, але з деякими обмеженнями, повідомляє ЦТС, посилаючись на секретаря Київради Володимира Прокопіва.

“Непрацюючий метрополітен – величезна проблема для міста. Але київська влада повинна виконувати постанову Кабінету міністрів. Ми разом з колегами розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями”, – зазначив Прокопів.

За його словами, метрополітен повинен обслуговувати людей, що працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста.

“У столиці існує ще одна проблема: близько половини медбратів і медсестер київських лікарень доїжджають на роботу з сусідніх областей і вони критично необхідні на своїх робочих місцях. Тому також розробляємо програму для” Київпастрансу “, щоб місто змогло забезпечити підвезення цих людей на роботу і з роботи “, – додав секретар Київради.