Квитки на потяги з 1 червня продаватимуть не за 45 чи 60 днів до відправлення, як це було раніше, а за 90 днів.

Про це в соціальних мережах повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Він переконаний. що задяки цьому Укрзаллізниця зможе гнучкіше реагувати на попит пасажирів та призначати додаткові поїзди на популярні напрямки.

Поступово починаємо відновлювати рух залізничного транспорту

Вчора Укрзалізниця відкрила продаж квитків на перші напрямки по Україні. Це 5 поїздів Інтерсіті+. Сьогодні – ще на 9 потягів. Вони почнуть курсувати вже з 1 червня, квитки вже доступні на онлайн-ресурсах.

Коли і які рейси можуть відкритися, визначають обласні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Вони формують відповідне рішення щодо можливості послаблення карантину та відновлення сполучення.

Також, за нашої ініціативи, з 1 червня можна придбати квитки одразу за 90 днів до дати відправлення, а не за 45-60, як було раніше. Так Укрзалізниця зможе гнучкіше реагувати на попит і завчасно призначати потяги на більш популярні дати і напрямки, а для пасажирів це додаткова зручність і можливість ефективніше планувати свої поїздки.

Читайте також: СКАНЕРИ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ НАЯВНОСТІ МАСКИ ТА АЕРОЗОЛЬНЕ ЗНЕЗАРАЖЕННЯ ОДЯГУ – ЩО ВИГАДАЛИ В ТРЦ ЗАРАДИ ВІДКРИТТЯ