Днями президент Володимир Зеленський з’їздив до Одеси, щоб урочисто виступити перед моряками і ще раз не назвати Росію агресором. Але принаймні згадати звільнення Слов’янська. При цьому не так далеко від Одеси – в Мелітополі – днями відбулися події, які повинні не на жарт насторожити українські спецслужби і українське керівництво, пише Цензор.

Закидані яйцями в 2014-му році козачки московського патріархату не були покарані і знову піднімають голову. У Мелітополі вони відкрили “курінь” і зібралися охороняти громадський порядок. А ще ведуть переговори про співпрацю – увага – з прикордонною заставою! Очолюють це свято абсурду, який тхне держзрадою, прямі російські агенти в Україні – підручний Януковича і фігурант плівок Глазьєва. Так званий отаман Панченко повинен був очолити захоплення влади в Запоріжжі в 2014-му. Але, на щастя, не склалося.

Лідер організації Олександр Панченко фігурує в телефонних переговорах радника президента Росії Володимира Путіна Сергія Глазьєва з депутатом Держдуми Костянтином Затуліним в березні 2014 року, як людина, за допомогою якої росіяни сподівалися взяти регіон під свій контроль. Ці записи були оприлюднені в 2018 році під час судового засідання про державну зраду колишнього президента України Віктора Януковича.

Отже, як російські посіпаки мріють повторити вдосконалений сценарій “російської весни”? Чому Зеленський ніяк не бореться з Медведчуком? При чому тут вода в Крим і які плани у росіян на українське Причорномор’я.

Олександр Панченко вже давно занесений до списку зрадників на  сайті “Миротворець”.