Сьогодні вранці з’явився відеозапис на якому зафіксований момент зіткненні жінки-пішохода та тролейбуса.  Аварія трапилася вчора, близько 18:00 в районі зупинки Гагаріна. Там на зебрі тролейбус з пасажирами збив жінку, що переходила дорогу.

Відео уже обговорюють у соціальних мережах. Запоріжці обурені байдужою поведінкою людей, які були свідками події. На відео видно як водій тролейбуса квапливо вибіг на дорогу, а потім повернувся назад до тролейбуса, мабуть по телефон, щоб викликати швидку. Деякий час жінка лежала сама, а перехожі просто з цікавістю спостерігали і проходили повз. Допомогти постраждалій не було кому – ні викликати швидку та поліцію, ні запропонувати води.

Дмитро Головатенко  – Стадо овец вышло и пошли дальше по делам ,браво народ?

Sergey Davydenko  – И остался водитель один на один со сбитой женщиной. Я хренею с этих людишек.

Александр Жданов –  Согласен,страшно жить в таком обществе. Никто не помог в этой ситуации ни женщине,ни водителю…как будто никто никого не видит.

Галина Мешкова-  На видео хорошо видно какие мы люди безразличные к чужому горю. Я просто в шоке.

Вадим ДмитренкоНе люди а людишки, своя рубашка ближе к телу, позор.

Alexey BubnovПредлагаю всем выписать штраф!
Valera Silyk  – Всё кричат уродина ,а она мне родина . Это Украина Запорожье детка – главное когда соседу плохо то и настроение поднято
Александр Плетюк  – И не кто из пассажиров не помог оказать первую помощь….
Светлана Черкасская  –Никто из пассажиров даже не подошел и не достал телефон , чтоб вызвать скорую.Очень стыдно за наш народ.
Людмила МонКакое безразличие сбили женщину выходят пассажиры как будто отключили ток …. ужас !!!
Велика частина запоріжців звинувачує водія, але інші кажуть – йому також у цей час потрібна була допомога, бо людина напевно отримала стрес, але ж пасажири просто вийшли і пішли, водій із збитою ним жінкою залишилися з проблемою самі.
Regionnews умисне окремо опублікував реакцію соцмереж на байдужість містян щоб ще раз мотивувати задуматися,жоден карантин чи навіть пандемія не повинні робити з нас байдужих та безсердечних.