У мережах з’явилася інформація про затримання екскерівника ГУ НП  Запорізької області  Олега Золотоноші. Відповідна інформація з’явилася в фейсбук групі Police Control Ukraine. Там зазначають, що Олег Золотоноша був у нетверезому стані за кермом автомобіля. В підтвердження слів також додають відео на якому справді чоловік дуже схожий на Золотоношу.

Екскерівника поліції Запорізької області затримали п‘яним за кермом
На відео колишній керівник Національної поліції в Запорізькій області та експерший проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ (ДДУВС) до січня 2017 року полковник Золотоноша Олег Віткорович.
ЗМІ стверджують, що з посади керівника Запорізької поліції Золотоноша був усунитий за кришування наркоторговців з яких мав мільйони гривень в місяць.
«В Дніпрі його називають людиною колишнього заступника міністра внутрішніх справ Володимиром Євдокімовим, пов’язаним з олігархом Віктором Пінчуком і групою соросят.
На нинішній час Золотоноша бігає коридорами МВС і зі слів моїх джерел думає кому дати хабар, щоб призначили начальником якщо не Запорізької то хоч Миколаївської поліції»,– повідомив Ігор Мосійчук.

Екскерівника поліції Запорізької області затримали п‘яним за кермомНа відео колишній керівник Національної поліції в…

Опубліковано Police Control Ukraine Четвер, 16 липня 2020 р.