Кілька днів тому, 5 вересня на автодорозі Харків-Сімферополь, неподалік  Степногірська трапилася жахлива аварія в якій загинуло двоє молодих людей. Тіла хлопців, які заблокувало в наслідок удару,  рятувальники визволяли з палаючого автомобіля.

Близькі загиблих кажуть про можливість фальсифікації фактів з боку слідства, бо ж той, кого вони вважають винуватцем аварії – спіробітник карного розшуку поліції в м. Дніпро.

За версією друзів, які посислаються на попередню оцінку ДЕУ Нубіра, хлопці їхали по своїй смузі, а зіткнення відбулося тому, що інший автомобіль, яким керував поліцейський, виїхав на зустрічну смугу. Водій автомоблія зараз перебуває в запорізькій лікарні і, за словами постраждалої сторони, відмовляється давати свідчення стосовно ДТП. Є підозри, що він одразу викликав на місце трагедії своїх друзів по службі, щоб все правильно оформити.

Близька родини Анастасія Шквиря пише, що хлопці були єдиними дітьми у батьків, для всіх їх смерть велика трагедія. Також дівчина розповіла про жахливі подробиці трагедії.