Шевченківський районний суд Запоріжжя виніс вирок Віталію Чайковському, який у жорстокий спосіб розправився з нареченою. На початку липня минулого року хлопець облив бензином свою кохану та підпалив її, після тижня боротьби дівчина померла в реанімації п’ятої міської лікарні.

Віталія засудили на 15 років ув’язнення з реальною ізоляцією від суспільства. Власне саме такого покарання вимагамли адвокати потерпілих, або ж довічного ув’язнення. На другий варіант судді не пішли, тож Чайковський перебуватиме за гратами півтора десятки років.

Про це повідомляє прес-центр Шевченківського р-го суду.

Сам же вбивця, як і рік тому, не сповістив суду нічого нового, його версія – просто хотів налякати, щоб стосунки зміцнити.  Така гра в ревнощі закінчилася трагедією, суд не повірив хлопцю, бо ж до злочину він готувався, купивши попередньо пляшку бензину.

Анастасії Ковальовій було лише 22 роки, вона була життєрадісною та дуже вродливою, але мала необережність покахати людину, яка позбавила її життя. У постраждалої було  85%  опіків, обпаленим було все тіло, тож щанси вижити були примарними. Перебуваючи в лікарні Анастасія прийшла до тями та попросила маму покарати Віталія сповна. Дівчина була єдиною донькою в мами.

Нагадаємо, пара була знацйомою близько року. У соцмережах Анастасії було багато фото з Віталієм і зізнань у почуттях. В одному з дописів вона написала, що за кілька місяців знайомства він покликав заміж. Освідчення робив з обручкою і в присутності батьків. Утім, чоловік був дуже ревнивим. Про це сама дівчина неодноразово писала у соціальних мережах. Коли дівчина сповістила, що має намір розірвати стосунки, Віталій її вбив.