Жодного слова співчуття чи скорботи на офіційному сайті Медичного університету не прозвучало у з’явку із жахливою ДТП, що трапилася 17 вересня на Набережній у Запоріжжі.

В аварії загинуло троє студентів медичного університету, ще одна дівчина знаходиться у важкому стані, її батько вчора прилетів з Королівства Марокко. У ще 2 студентів справи трохи краще, вони також знаходяться в лікарні.

Аварія, в наслідок якої живцем згоріли зовсім юні люди сколихнула все Запоріжжя, очевидці події кинулися рятували людей з полум’я і як наслідок трьох особам вдалося дати шанс вижити. У той час, як студентська спільнота університету в скорботі, адміністрація їх рідного університету мовчить. Жодного повідомлення, свічок, квітів та хоча б кількох слів співчуття на сайті не з’явилося протягом майже сорока годин. Чи розмістили в холі закладу фото та свічки – не відомо. Медичний університет зараз на карантині, тож єдиною публічною та офіційною комунікацією залишається сайт вишу.

Нагадаємо: 17 вересня близько 19:40  водій автомобіля «BMW», рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос транспортного засобу, виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «Nissan» під керуванням 40-річного водія. Після чого водій «BMW» виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг і  скоїв наїзд на опору рекламоносія, внаслідок чого відбулось загоряння транспортного засобу.

В результаті ДТП загинули троє пасажирів: два 21-річних юнака (один з яких – власник авто)  і 17-річна дівчина.

Ще троє пасажирів: 20-річна дівчина, та два хлопці 19-ти та 22-х років доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями. Стан дівчини залишається стабільно тяжким.

Читайте також: ПРЕЗИДЕНТ АСОЦІАЦІЇ НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИХ ЩИРО ПОДЯКУВАВ ЗАПОРІЖЦЯМ, ЯКІ ВИТЯГНУЛИ З ВОГНЮ МАРОККАНСЬКИХ СТУДЕНТІВ