Ще 10 вересня у м. Бердянськ зник молодий чоловік. його дружина звернулася до поліції з повідомленням, що він не виходить, телефон вимкнений.

Усі ці дні поліція розшукувала зниклого і тільки вчора на вулиці Хіміків, біля гаражів знайшла його скривавлений автомобіль. У поліції вважаю – чоловіка вбили і вже порушили вправу по факту вбивства.

Відповідна інформація з1явилася на сайті ГУ НП області.

10 вересня до Бердянського відділу поліції звернулась жінка 1972 року народження з заявою про зникнення її чоловіка. Вдень 9 вересня він виїхав з місця мешкання на власному автомобілі “Фольксваген” і до теперішнього часу його місцезнаходження невідоме. Мобільний телефон був вимкнений. Відомості за фактом безвісти зниклого громадянина були внесені до Єдиного обліку.

Працівники відділу кримінальної поліції в ході подальшого проведення оперативно-рошукових заходів, в гаражі по вулиці Хіміків у Бердянську виявили автомобіль зниклого чоловіка зі слідами крові в салоні. Працівники слідчого Управління та карного розшуку, спеціалісти криміналістичної лабораторії і кінологічної служби поліції прибули на місце пригоди та провели невідкладні заходи щодо збору речових доказів. На підставі зібраної інформації, подія «безвісти відсутній», була перекваліфікована.  Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство».

Наразі працівники поліції за скоєння тяжкого кримінального правопорушення затримали  згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу жителя Бердянська 1959 року народження.  Йому оголошено про підозру, досудове розслідування продовжується. Разом з цим, тривають пошуки  тіла вбитого чоловіка.

Для слідства також буде важливою відома вам інформація щодо злочинної діяльності  особи, підозрюваної у вчиненні вбивства. Повідомлення можна надавати по телефону чергової частини Бердянського відділу поліції (06153) 3-51-02 а також 099-449-58-35.