Презентація громадського проєкту – Zaporizhzhia Public Spacе запланована на 28 вересня о 19:30 – 23:00 в Обласному центрі молоді.
Про це повідомляють організатори й запрошують містян познайомитися з новим міським простором,який на їх думку зможе забезпечити насичене та корисне дозвілля для всім мешканців та гостей міста.
Дочекалися відкриття унікального міського простору!
28 вересня Запоріжжя поповниться новим реалізованим громадським проєктом – Zaporizhzhia Public Spacе. Близько двох місяців Центр молоді розповідав, чому це не черговий парк, не сквер, не просто дитячий чи спортивний майданчик, але все й одразу! А вже на початку наступного тижня ви зможете у цьому переконатися на власні очі ?
Обіцяємо, новий міський простір поєднає всі потреби жителів та гостей Запоріжжя у насиченому та корисному дозвіллі. Прикладами цьому стануть різноманітні партнерські активності, які відбудуться на його відкритті!
Вільний і безкоштовний доступ відвідувачі події отримають на:
? відкрите тренування зі стріт-воркауту
? хенд-мейд майстер-класи
? фотовиставку історичних знімків міста
? виступи запорізьких вуличних гуртів
? турніри з настільних ігор та авторської мафії
? та багато чого іншого!
До 21:00 на локації працюватиме смачний фудкорт. А після дев’ятої – запалимо центр міста техно-вечіркою!
☝️ Коли: 28 вересня (понеділок), старт о 19:30
? Де: Zaporizhzhia Public Space, вул. Патріотична, 49
Важливо на події: дотримуватися карантинних обмежень. Маска, антисептики та збереження відстані між відвідувачами є обов’язковими умовами вашого перебування на ZPS. Відвідувачі, які не дотримуються карантинних вимог, до заходу допущені не будуть.
Проект реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).