В одному з розважальних закладів на вулиці Нижньодніпровська у Запоріжжі трапилася стрілянина. Конфлікт стався близько полудня 24 вересня.

Про злочин можливо ніхто б і не дізнався, якби в поліцію не заявили медики, до яких звернулося троє чоловіків з вогнепальними пораненнями. Поліція прибула в лікарню та з’ясувала в чоловіків обставини.

Про це повідомили у прес-службі ГУ НП області.

24 вересня о 12:10 на службу «102» надійшло повідомлення з медичних закладів міста про те, що до них звернулись місцеві мешканці 1987, 1985, 1991 років народження та ще один чоловік, який відмовився надавати свої анкетні дані, з вогнепальними пораненнями тулубу і кінцівок.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Вознесенівського та Дніпровського відділу поліції, керівництво ГУНП області, працівники кримінальної поліції.

Попередньо встановлено, що травми потерпілі отримали близько 12 години на вулиці Нижньодніпровській в одному з розважальних закладів міста від невідомих під час конфлікту. Зловмисники зникли з місця події на автомобілі. На території Запорізької області введено в дію поліцейську операцію «Сирена». За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). Проводяться слідчі дії та тривають пошуки зловмисників.