Замість гойдалок зарості та будівельне сміття: запоріжці скаржаться на занедбаний дитмайданчик

В одному з дворів, який знаходиться у Шевченківському районі міста, діти щодня наражають себе на небезпеку граючись на занедбаному дитячому майданчику. Люди сподіваються, що на їх проблему звернуть увагу, хоча б під час передвиборчої кампанії.

Про це кореспондентам «RegionNews» розповіли місцеві мешканці.

Облуплені турнікети, пісочниця, де замість піску лежить будівельне сміття, іржава гірка – це все, що можуть запропонувати батьки своїм дітям, які проживають за адресою вулиця Чарівна, 42, 44, 46, 48, 52. Для того, щоб потрапити на нормальний дитячий майданчик, доведеться подолати чималу дистанцію.

«У нас проїзний двір. Малеча від 6-13 років катаються на самокатах на дорозі, адже дитячий майданчик не придатний для гуляння. Територія захаращена сміттям. Наш майданчик став улюбленим місцем для нарко- та алкозалежних людей, що спричиняє додаткові труднощі.

Безпечні дитячі майданчики знаходяться на Чарівній, 34, там мешканці зробили ремонт власним коштом. Або ж треба йти на Чарівну 145, Б. Мені з однорічним сином складно долати такі дистанції, тож зазвичай ми граємося тут», – розповідає нам Альона Дощенко.

Місцеві мешканці сподіваються, що депутати та влада наведуть лад хоча б перед виборами, бо інакше доведеться відновлювати майданчик своїми силами.