45-річний водій вантажного автомобіля «DAF» від отриманих травм загинув. Водії автомобілів «МАN» та «ВАЗ» не постраждали. Відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії, повідомили в поліції. 

Аварія трапилася сьогодні, 30 вересня, вранці поблизу Вільнянська.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод обласного управління поліції та лікарі. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «DAF» 1975 року народження, рухаючись по проїзній частині автодороги «Запоріжжя-Донецьк», поблизу села Матвіївки Вільнянського району, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажним автомобілем «МАN» з причепом, під керуванням 60-річного водія, а також з автомобілем «ВАЗ», яким керував чоловік 1984 року народження.

В результаті аварії водій автомобіля «DAF» від отриманих травм помер у кареті швидкої допомоги. Водії автомобілів «МАN» та «ВАЗ» не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування.

Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами:  (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.