Четверо мешканців Києва викрали чоловіка, який заробляв на життя таксуванням, їх вже затримала поліція.

Події відбувалися сьогодні, 14 червня. Деталі розповіли в пресслужбі поліції Києва.

Відомо, що між кривдниками та постраждалим напередодні виник конфлікт. Сьогодні ж люди вирішили відімстити. Фігуранти затягнули молодика до квартири та побили, а для вирішення конфлікту запропонували віддати їм 25 000 доларів США.

До поліції заявив товариш постраждалого, чоловік сповістив, що квартирі на проспекті Валерія Лобановського невідомі насильно утримують людину. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Солом’янського управління поліції, співробітники полку поліції особливого призначення № 1  та лікарі.

Поліцейські з’ясували, що напередодні молодик, який працює у таксі, підвозив пасажирів на адреси,  однак виявилось, що в однієї пасажирки немає грошей. У результаті між водієм та дівчиною виникла сварка, про яку згодом вона розповіла своїм товаришам, а також додала, що її нібито зґвалтували.

Троє хлопців вирішили «допомогти розібратись» у ситуації, тож зателефонували таксисту та під приводом повернення забутих речей в автівці попросили його повернутись. Коли водій прибув за вказаною адресою, зловмисники затягнули його до оселі та протягом кількох годин били. Окрім цього, нападники запропонували йому вирішити «питання» за 25000 доларів США  – розповіли в поліції.

За силової підтримки спецпризначенців, працівники поліції потрапили до помешкання, де виявили дівчину із трьома молодиками та в одній із кімнат – 21-річного потерпілого. Хлопця із забоями та переломами госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги, кривдників затримали, їм загрожує до 5 років позбавлення волі.