У суботу пообіді на Оріхівській трасі у Запоріжжі трапилася аварія, зіткнулися два автомобілі. Про це Регіонньюз писав з розповіді очевидців.

Сьогодні з’явився коментар поліції з цього приводу.

Як зазначають правоохоронці, аварія була смертельною, 26-річний водій ВАЗ загинув на місці ДТП.  Троє його пасажирів, серед яких дитина, а також жінка-водій автомобіля «Renault» отримали тілесні ушкодження.

10 жовтня о 14:50 до Запорізького відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про ДТП з постраждалими на автодорозі «Бориспіль-Маріуполь».

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод обласного управління поліції та лікарі. Правоохоронці встановили, що жінка-водій автомобіля «Renault» 1973 року народження, при зміні напрямку руху розвороту, поблизу автомобільного ринку, розташованого по вулиці Оріхівське шосе в місті Запоріжжя, не надала перевагу у русі автомобілю «ВАЗ», під керуванням водія 1994 року народження внаслідок чого відбулося зіткнення транспортних засобів.

В результаті аварії водій автомобіля «ВАЗ» від отриманих травм загинув на місці події, трьох його пасажирів – жінку 1984 року народження, чоловіка 1989 року народження та неповнолітнього хлопця 2006 року народження,  а також водія автомобіля «Renault» з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до медичних закладів міста Запоріжжя.

Відкрито кримінальне провадження. Тривають слідчі дії. Поліція звертається до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами:  (095) 687-57-67, (098) 987-94-44 або 102.