33-річного мешканця Запорізької області, якого розшукувала поліція протягом кількох місяців знайшли мертвим. Рештки його тіла були виявленими у лісосмузі неподалік будинку, де мешкав чоловік у селі Владівка Чернігівського району.

Як виявилося, молодика задушила власна мати, коли він був сильно п’янив і ображав рідних.

Обставини повідимили в пресслужбі Національної поліції Запорізькох області.

14 жовтня о 14 годині до Чернігівського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області з заявою про зникнення чоловіка звернулася мешканка міста Волноваха Донецької області. Дівчина 1995 року народження пояснила, що чоловік проживає в селі Владівка Чернігівського району, вона ж наразі проходить військову службу за контрактом. Востаннє телефоном вони розмовляли в кінці липня, з того часу він не виходив на зв’язок, відповідно його місцезнаходження їй невідоме.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група та працівники кримінальної поліції Чернігівського відділення. В той час як правоохоронці проводили низку слідчих та оперативно-пошукових заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження 33-річного чоловіка, до чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у лісосмузі, неподалік від будинку розшукуваного чоловіка, місцевим мешканцем під шифером виявлено останки трупу.

Правоохоронці встановили, що тіло належить зниклому безвісти чоловіку. Як з’ясувалося, загиблий останнім часом зловживав спиртним та неодноразово будучи в стані алкогольного сп’яніння ображав рідних. На ґрунті цього у родині відбувалися сварки. Так, 28 липня, у чоловіка відбувся конфлікт з батьками, в ході якого мати за допомогою підручних засобів задушила сина. Після чого  перевезла тіло до лісосмуги, присипала землею та накрила шифером.

Наразі поліція поруиика кримінальну справу за фактом смерті людини, проводиться розслідування.