Патрульні затримали озброєного чоловіка, який завдав вогнепального поранення молодій жінці. Стрілов раніше був засудженим, вна злочин пішов вкотре через конфлікт будучи добре п’яним. Хлочин трапився в районі ПК “Дініпроспецсталь” ввечері, 21 жовня.

Деталі інциденту розказали у пресслужбі поліції Запорізької області.

У середмісті патрульний наряд за допомогою громадян,  затримав озброєного зловмисника, який на ґрунті конфлікту, спричинив  знайомій дівчині вогнепальне поранення. Триває досудове розслідування за фактом хуліганства.

21 жовтня близько 21-ї години до Вознесенівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про подію, що сталася в центрі міста на бульварі Шевченка.

Військовослужбовці чергового патруля, знаходячись поблизу Будинку культури  Дніпроспецсталь, почули постріли і побігли на місце, де пролунали звуки. Громадяни повідомили їм, що чоловік із пістолета стріляв у жінку та вказали напрямок, в якому він намагався втекти. Патрульні наздогнали зловмисника, але він чинив активний опір і не випускав з рук предмет, схожий на пістолет, спрямовуючи в бік правоохоронців. Один з громадян, які на той час опинилися у центрі подій, вибив з рук хулігана зброю і допоміг нацгвардійцям одягти йому кайданки.

На місце за викликом прибула слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Вознесенівського відділення.  Працівники поліції встановили особу порушника. Ним виявився раніше судимий чоловік 1973 року народження. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння і пояснив, що здійснив кілька пострілів в бік потерпілої на ґрунті конфлікту і неприязних відносин.

На місті працівники поліції вилучили револьвер під патрон Флобера. Потерпілу забрала “швидка” допомога, її рана була неглибокою, тож після надання допомоги вовна повернулася додому.