На щойно відремонтованій трасі  М-18 заікінчується облаштування необхідних для безпеки бар’єрної огорожі та дорожніх знаків.

В районі с. Григорівка, де часто трапляють аварії вже встановили сучасні знаки з підсвіткою, про це розказали у Службі автомобільних доріг області.

Зазначається, що нещодавно підрядники завершили облаштування бар’єрної огорожі на автодорозі М-18 “Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта” в районі села Григорівка. Останньою рискою в облаштуванні огорожі було встановлення знаків 4.7 та 4.8 “Об’їзд перешкоди” з сучасною LED-підсвіткою.

Тепер ці знаки підсвічуються вночі, що дуже допомагає водіям побачити попередження про перешкоду навіть в умовах дощу, туману та інших несприятливих погодних умов.

Це не перший та не останній встановлений комплекс сучасних дорожніх знаків на бар’єрних огорожах.

Перші знаки з LED-підсвіткою на трасі М-18 були встановлені влітку 2020-го у Запоріжжі на перехресті траси з вулицею Магістральною.

До кінця року такі ж знаки планується встановити ще на двох ділянках траси — на бар’єрній огорожі в селі Кам’янське та на бар’єрній огорожі на під’їзді до м. Василівка з боку Запоріжжя.