На проспекті Маяковського комунальники вже встановили головну міську ялинку, а на бульварі Шевченка почали монтувати гірлянди. Запоріжцям обіцяють, що з наступного тижня вони зможуть фотографуватись біля новорічних інсталяцій.

На сайті Запорізької міськради вказано, що висота новорічної ялинки на проспекті Маяковського становитиме 22 метри, якщо разом з восьмикутною зіркою – 23 метри. Вага конструкцій близько 5 тонн.

«Цього року закупили більше 100 нових ялинкових іграшок – це кулі різних кольорів. Також на гілках буде ілюмінація. Навколо ялинки з’являться нові світлові інсталяції: Дід Мороз, Сніговик та інші казкові персонажі», – розповідає заступниця директора КП «Титан» Олена Петрик.

Офіційне відкриття новорічної ялинки відбудеться 19 грудня на День Святого Миколая.

На бульварі Шевченка встановили арки, кожна з якої складається з 20 конструкцій. Сьогодні тут працівники КП «Запоріжміськсвітло» почали монтувати гірлянди. Одна арка сяятиме жовто-білим кольором, а інша постійно змінюватиме кольори. Усього підготовлено 500 метрів гірлянд, частину з яких довелося оновити, бо деякі вийшли з ладу.

Фото пресслужби Запорізької міськради