У жовтні в  Запоріжжі відбувся Коннект-Форум Взаємодії громади та влади з метою познайомити громадські організації та представників влади, знайти спільні цілі для роботи та долучитися до діалогу.

NGO Ambassador брав активну участь у Коннект-Форумі та став переможцем конкурсу ідей, за умовами якого потрібно було знайти партнерів з органів влади, вигадати ідею соціально корисного проєкту та підписати меморандум про співпрацю.

NGO Ambassador створив інформаційне відео, де активна молодь – школярі та студенти розповідають ЯК? та ДЕ? шукати можливості для реалізації власних проектів та як при цьому можна взаємодіяти з владою, напряму звертаючись до чиновників ЗОДА та ЗМР, тому що підвищення рівня обізнаності молоді міста Запоріжжя та області, а також розуміння як взаємодіяти з потрібним департаментом та чиновником є дуже важливим чинником розвитку активної громадянської позиції молодої людини.

Зазвичай у підлітковому віці людина ухвалює перше відповідальне рішення – що робитиме після школи: вступить в університет, знайде першу роботу, започаткує власну справу чи вирушить у навколосвітню подорож. Ці роки вирішальні для формування особистості.

Якщо ти школяр або студент і шукаєш можливості саморозвитку або хочеш зробити класний івент для себе та друзів, але не знаєш з чого почати, у нас є для тебе декілька порад.

Перш за все – визначи, що саме ти хочеш зробити? Подумай, якою підтримкою та чиєю допомогою можна заручитися?

Є безліч можливостей, наприклад, ти можеш звернутися до:

  • Міської ради або Обласної адміністрації;
  • Краудфандингових платформ;
  • Шкільної або Студентської ради;
  • Запорізької обласної студентської ради чи молодіжної міської ради
  • Бізнесу;
  • Ресурсних порталів «Громадський простір», «ГУРТ», Онлайн-видання про студентство «Студвей»
  • Управління молоді, фізичної культури, спорту ЗОДА;
  • Управління по роботі з молоддю та сім’єю ЗМР.

Щоб дізнатися про всі можливості більш детально, дивись інформаційне відео NGO Ambassador, де активна молодь Запоріжжя розповідає:

Як налагодити співпрацю з органами влади?

Де шукати можливості для реалізації власних проектів?

Як звертатися та взаємодіяти з представниками влади?

Яку допомогу можна отримати від чиновників ЗОДА та ЗМР?

Проєкт реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Поспілкуватися або долучитися до команди NGO Ambassador та дізнатися більше про можливості для молоді Запоріжжя та Запорізької області можна на сторінках організації у соціальній мережі Facebook: