У столиці продовжуються масові акції підприємців під назвою «SaveФоп». Учасники поки безрезультативно намагаються привернути увагу президента Володимира Зеленського до проблем малого та середнього бізнесу. Вчора ввечері вони навіть влаштували протест біля палацу «Україна», де мав відбутися концерт «95 кварталу».

Мітинг розпочався вчора, 22 грудня, близько 13:00 на площі Майдані Незалежності. Звідти вони вирушили на Банкову, де знаходиться Офіс президента України. Вимоги учасників акції протесту не змінилися. Вони вимагають скасувати локдаун для малого і мікробізнесу, а також скасування фіскалізації для ФОПів, повідомляє, «УНІАН».

Скріншот з Телеграм-каналу: APnews

Після того, як до них ніхто не вийшов, люди вирушили до палацу «Україна». Там ввечері мали відбутися зйомки гумористичного шоу «95 кварталу». Разом з мітингувальниками на місці події були присутні понад тисяча Нацгвардійців. Бійці оточили будівлю, очевидно, щоб в середину не могли пройти підприємці.

Нагадаємо, 15 грудня під час мітингу відбулися сутички між протестувальниками та правоохоронцями. Постраждало 40 поліцейських. Можливо невідомі навмисно почали себе агресивно поводити, щоб створити конфлікт.

Фото з сайту: Цензор.нет