Майже 2 сотні українців не можуть повернутися додому. Третю добу людям обіцяють посадити їх на літак та виліт відкладають кожні 2 години.

Відчайдушне повідомлення написала у соціальних мережах дівчина Катя, що стала жертвою недобросовісних турператорів.

Група повинна була вилетіти до Києва ще в суботу, але рейс скасували. 12 годин люди пробули в аеропорту, згодом їх забрали до готелю. В приміщення впустили, але номерів не надали. Ночувати українці були змушені на лежаках та підлозі біля басейну. Води та їжі туристам не надали.

Більше детально Катерина описала у своєму дописі.

Ми застрягли в Занзібарі. 180 осіб кинули в чужій країні. Ми провели в аеропорту сумарно 12 годин, на острові – ми третю добу підвішені в повітрі, виліт відкладають кожні 2 години. Нам нічого не кажуть, відповідають шаблонними фразами.

У суботу 13.02 ми повинні були вилетіти на Київ.
Нас розмістили в готелі без надання номерів, обіцяючи, що ввечері ми полетимо додому, але дива не сталося. Ми спали на лежаках біля басейну. Потім Ми чекали трансферу на вулиці 4 години. Діти і дорослі сплять на підлозі. Обіцяли виліт і знову ніхто нікуди не полетів.

2 автобуса з туристами відвезли в один з хостелів. Який у місцевих вважається бордель. Нам НЕ дають воду! Я мовчу про харчування. Тут суцільна антисанітарія. Всім людям страшно. На своєму офіційному сайті, вони пишуть, що розмістили всіх туристів в комфортних номерах. Але це брехня. 6 осіб селилися в номер за свої гроші.

Ми громадяни України. Ми платимо податки. Ми не біженці, ми не худоба. Ми хочемо повернутися додому, ми оплатили авіаквитки. Наші права порушують. Нас не повинні хвилювати проблеми авіакомпаній і тур фірм, які намагаються заощадити ціною життя своїх туристів. Вони не хочуть витрачати гроші і відправляти нам літак.