Батько дівчинки, яка рік тому смертельно травмувалася в Центральному парку культури та відпочинку “Дубовий гай” вчора у Запоріжжі провів мітинг.

На захід прийшли запоріжці, щоб підтримати родину 8-річної Ані Ждан. У руках люди тримали світлини та малюнки, які залишила по собі талановита дівчинка. До людей вийшли представники міської влади – заступники міського голови Володимир Волобуєв та Роман Омелянович.

Напередодні мітингу Олександр Ждан провів власну інспекцію в парку, щоб показати містянам, що змінилося з дня трагедії, виявилося – майже нічого. Чоловік показав запоріжцям небезпечні для дітей каналізаційні люки, які аби як прикриті бетонними плитами. Відео з парку за участю Ждана розлетілося соціальними мережами. На мітингу чоловік знову згадав про ситуацію в центральному парку міста, на що заступник голови міста Володимир Волобуєв відповів, що люки полагодили та навіть встигли про це відзвітувати. Про розмову з заступником розказав Олександр Ждан у соціальних мережах.

Сьогодні вранці чоловік знову пішов до парку й побачив, що запоріжцям брешуть. Люки знаходяться рівно в такому стані, як і рік тому. Все що сказав Володимир Волобуєв, або сказали йому стосовно усунення небезпеки – неправда.

Питання лише в тому, хто обманює, комунальники владу, чи влада запоріжців?