У місті Бердянськ трапилася курйозна крадіжка. Вночі зловмисники зламали двері одного із підприємст та викрали з нього металевий сейф.

Охоронець фірми одразу подзвонив до поліції.  Патрульні прибули на місце і виявили в околиці вкрадений сейф, він був закритим, крадіїї не змогли його відкрити, а тому просто покинули, ймовірно щоб не привертати до себе уваги.

Деталі розказали в ГУ НП області.

27 лютого близько 02 годині ночі до Бердянського районного відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від охоронця місцевого підприємства про те, що до охоронюваного ним офісу по вулиці Степана Халтуріна в місті Бердянськ проникли невідомі.

На місце події негайно виїхали наряд відділу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бердянського РВП. На місці події правоохоронці встановили, що невідомі проникли до офісу шляхом зламу дверей та викрали металевий сейф. Під час обстеження прилеглої території за межами підприємства поліцейськими було знайдено сейф, який було вкрадено з підприємства.

Зловмисникам не вдалося відкрити сейф, майно було оглянуто та передано представнику підприємства.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.